Aan Darwati – Anyar Papanggih (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Anyar Papanggih (Lirik Lagu) 


Iin Subarjah
Pangapunten eneng manawi aya di bumi.
Aan Darwati
Mangga linggih mang teras kaleubeut. Aeh – aeh tatamu anu timana.
Nembe tepang. Geuningan anyar pinanggih.
Iin Subarjah
Tangtos bae eneng. Mang teh ti lembur legok.
Aan Darwati
Geuning cakeut Mang tapi naha jarang tepang.
Iin Subarjah
Kapan emang eneng pagawai tinggi di kota.
Aan Darwati
Euleuh 2x teu sangka ku luhur pangkat

Iin Subarjah
Kaleresan eneng teh aya di bumi
Aan Darwati
Puguh eta nuju istirahat dokter. Kawitna mah abdi the bade nepangan.
Maksad abdi aya peryogi ka emang.
Iin Subarjah
Bade naon eneng peryogi ka emang.
Aan Darwati
Nambut artos maksad keur nambihan modal.
Iin Subarjah
Ha… ha… Boro – boro nambutkeun. Malah emang the rek nagih.
Aan Darwati
Menta tempo engke geus panen ti batur.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Tawis Soca.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati.
Kendang : Koko wahyudin.
Rebab : Warta Suwarta.
Wira Swara / Alok : Iin Subarjah dan Dadi rosadi.
Penata Gending : Atjep Subarna.
Pimpinan : Takrim dan Djai.
Pirigan Gamelan : Rineka Swara.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Tawis soca
Lara Lara – Karang Nunggal
2
Nembongan Deui
Kabulusan
3
Putri Argapura
Kabandang Ku Mojang
4
Anyar Papanggih
Leuleupeutan



Comments