Aan Darwati – Cika Cika (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Cika Cika (Lirik Lagu) 


Sok heran ku cika – cika. Naha beut peuting liar na.
Nu tembong ukur sinar na. Ting karetip cahayana.
Ku hayang sidik rupa na. Can nyaho gede leutik na.
Siga kumaha buktina. Loba nu teu nyaho jirim na.

Mang Darya pangalakeun cika – cika. Ngan kudu menang jalu na.
Dapon resep miara na. Tapi bingung ngurus na.
Mang darya abdi mah hayang ayeuna. Keur poek gampil newak na.
Katembong kelap – kelip na. Tinangtu bakal benang na.

Kumaha atuh akal na. Lamun teu hasil ayeuna.
Pikiran moal sugema. Kahayang heunteu laksana.
Lamun aya kagagalan. Karesep teu dicumponan.
Tangtu timbul panasaran. Lamunan teu tineukanan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Cika – Cika.
Sinden : Aan Darwati.
Wira Swara / Alok : Darya
Rebab : Eutik Muhtar.
Kendang : Asep Jebrag.
Pirigan Gamelan : Panineungan Group.
Pimpinan : A. Chalim
Produksi : Dian Record. 
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Cika – Cika
Banjar Jumut – Renggong Gancang
2
Sungkan Mulang
Tunda Talatah
3
Gara – Gara Tas Ondangan
Leang - Leang
4
Kadipatenan
Kulu – Kulu Barang


Previous
Next Post »
Thanks for your comment