Aan Darwati – Dahlia Bungur (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Dahlia Bungur (Lirik Lagu) 

Dahlia Bungur … Keur mekar dina mumunggang.
Katebak ku angin peuting … Pating arulang.
Jiga nu ngagupayan. Geus lawas mere harepan.
Duh Dahlia bungur …. jadi impian.

Hanjakal heunteu kadongkang. Kahalangan ku wahangan.
Ngan ukur patepung imut. Patepung dina lamunan.
Angin peuting geus ngipisan. Dahlia semu nu layu
Aya beja tinu liwat. Dahlia ligar kumangsa.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Tukang Pijet.
Sinden : Aan Darwati.
Wira Swara : Iin Subarjah.
Pimpinan : Udin Lesmana
Pirigan Gamelan : Sekar Wangi.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Tukang Pijet
Kembang Keretas
2
Dahlia Bungur
Penganten Baru
3
Kuda Lumping
Kangsreng
4
Renggong Sanga
Nagin
5
Bendrong Petit
Kulu – Kulu Gancang
6

Talatah Modern


Previous
Next Post »
Thanks for your comment