Aan Darwati dan Iin Subarjah – Lambeuy Ipis (Lirik Lagu)


Aan Darwati dan Iin Subarjah – Lambeuy Ipis (Lirik Lagu) 


Hey istri geulis. Lambeuy na mani ku ipis.
Rupana geulis. Manis siga neng rengganis.
Lambeuy nu ipis. Katawis jeg kueh lapis.
Narik birahi ka lalaki nu ciriwis.

Hey itu gadis. Lambeuy na mani ku ipis.
Leuh cocok pisan. Tanding na jeung kumis ipis.
Tapi mun di sun. Ku jalmi nu kumis jebris.
Kumis badag carang. Nu geulis mani muringis.

Lambeuy ipis 2x anu saha.
Keur ipis teh katambah sok dibeureuman.
Anu manis 2x kanggo saha.
Kanggo akang panutan kakasih ati.

Lambeuy ipis 2x anu saha.
Keur ipis teh katambah sok dibeureuman.
Anu manis 2x kanggo saha.
Da akang mah ayeuna kameumeulangan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album :  Pesta Jaipong Volume 1
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati dan Itoh Masyitoh.
Wira Swara / Alok : Iin Subarjah.
Kendang : Ujang Dayat.
Rebab : Suwarta.
Pirigan Gamelan : Rineka Gaya.
Pimpinan : A Chalim.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1

Lambeuy Ipis
2
Ambon Sorangan
Tokecang
3

Weungi Munggaran
4

Rumpu Rampa
5

Ulah Kitu Ah



Comments