Aan Darwati – Daweung Katineung (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Daweung Katineung (Lirik Lagu) 

Asa nineung…  Kana seah na walungan.
Ngageuyas cai na herang. Paranti ngojay silanglang
Asa nineung … Manuk recet disarada.
Baceo mepende hate. Ngahudangkeun panineungan.

Asa sono …  Sono teuing. Ka angin anu ngusapan.
Alam pinuh katingtriman. Panggendat rasa katresnan.
Hate galecok sorangan. Bari nyoreang katukang.
Ka saha ngedalkeun rasa. Saukur Daweung Katineung.

Lamping na … lamping ka asih. Landeuh na … landeuh ka deudeuh.
Pangancikan pangulinan. Ngahudang rasa katineung.
Cai lawas nembongan. Sagala nu geus ka sorang.
Ngawawa’as na impleungan. Nganteurkeun Daweung Katineung.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daweung Katineung.
Sinden : Aan Darwati
Pirigan Gamelan : Suwanda Group.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Mojang Padesan
Leungiteun Alamat
2
Daweung Katineung
Punten Neng
3
Ari Sugan Teh
Sagagang Kembang
4
Solontongan
Angle


Previous
Next Post »
Thanks for your comment