Aan Darwati – Emut Malati (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Emut Malati (Lirik Lagu) 

Emut malati … Weungi tadi geuningan patepang deui.
Nu kapiati … Tikapungkur jungjunan dianti – anti.
Ti gunung putri …. sareng saha salira lungsur ka landeuh.
Lagu kamari …. ngagalindeng lalakon gending kadeudeuh.

Najan sakeudap jorelat tunjung balebat.
Estu mo hilap karaos matak tibelat.
Ku heunteu terang mulih 2x. Eh … naha iraha.

Najan  nu imut saulas sakilat imut.
Rasa kairut hanjakal teu sering tepang.
Ku heunteu terang leos na 2x. Eh … geuning kamana.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Emut Malati.
Sinden : Aan Darwati.
Wira Swara : Iin Subarjah.
Pimpinan : Takrim.
Pirigan Gamelan : Kliningan Alam katukang.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Emut Malati
Kapinis Dimana Mandi
2
Kacapi Nu Jadi Saksi
Ka abdi
3
Ekek Paeh - Tablo
Tilam Sono
4
Ombak Banyu Gaya Baru
Eros – Sedih Prihatin
5
Caringcing
Aneka Pasar Baru


Previous
Next Post »
Thanks for your comment