Aan Darwati – Gara Gara Tas Ondangan (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Gara Gara Tas Ondangan (Lirik Lagu) 

Mang Darya patepang deui. Naha benten ti sasari.
Biasa sonten tos antri. Ayeuna sumping tos wengi.
Mang Darya abdi antosan. Urang mulih sasarengan.
Dapon teu keu’eung dijalan. Pangjajapkeun sakantenan.

Gara – gara tas ondangan. Kang Darya sering nyumpingan.
Manawi maksad kameulang. Geuningan ngajak rimbitan.
Kanggo abdi teu pameungan. Tangtos na ge nyaluyuan.
Pami pareng tineukanan. Meureun moal panasaran.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Cika – Cika.
Sinden : Aan Darwati.
Wira Swara / Alok : Darya
Rebab : Eutik Muhtar.
Kendang : Asep Jebrag.
Pirigan Gamelan : Panineungan Group.
Pimpinan : A. Chalim
Produksi : Dian Record. 
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Cika – Cika
Banjar Jumut – Renggong Gancang
2
Sungkan Mulang
Tunda Talatah
3
Gara – Gara Tas Ondangan
Leang - Leang
4
Kadipatenan
Kulu – Kulu Barang


Comments