Aan Darwati – Girimis Kasorenakeun (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Girimis Kasorenakeun (Lirik Lagu) 


Girimis Kasorenakeun. Ngeunteungan sewu katineung.
Katumbiri payung langit. Awor jeung cipanon ngeumbeung.
Ngalangkang galeuh lamunan. Ngaliuk kalbu nu Liwung.
Naon deui nu rek didagoan. Duh … Kabeh geus mungkas adegan.
Geus tamat lalakon. Leungiteun Udagan.
Mungkas mangsa pikeun muja jeung dipuja.

Keterangan Album :
Genre : Kacapi Suling.
Album : Sangkuriang.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati
Pirigan Gamelan : Panineungan Group / Kacapi Rineka Gaya.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Kingkilaban
Taman Priangan
2
Bangbara
Girimis Kasorenakeun
3
Kanya’ah Indung Tere
Karang Nunggal
4
Mulang Ka Sarakan
Pahlawan Ilang Laratan


Previous
Next Post »
Thanks for your comment