Aan Darwati – Gupay Kameulang (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Gupay Kameulang (Lirik Lagu) 


Dina keur jempling na peuting. Aya hariring nu nyanding.
Marengan geulik na suling. Nu nyanding na hate kuring.
Mere beja jeung carita. Ti panutan nu micinta.
Karaos asih salira. Tumerus getering rasa.

Nu ka sawang  …. Harita lebah mumunggang.
Basa anjeun karek mulang. Gupay na gupay kameulang.
Disaksian …. Cahya bulan ngahibaran.
Ranggeuyan ka Pangimpian. Nu endah gupay harepan.

Hiliwir na angin rintih. Ngelusan kanu keur asih.
Na ciptaan nu teu leungit. Da puguh mah hate geus ngait.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Pulang Anting.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati.
Juru Rebab : Mang Eutik.
Juru Kendang : Mang Tosin.
Tata Gending : M. Suarna.
Wiyaga : Edi / Warim / Udin CS.
Pirigan Gamelan : Panineungan Group.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Pulang Anting
Gupay Kameulang
2
Kabeuli Hate
Teu Burung Laksana
3
Hayang Pilihan Sorangan
Kulu – Kulu Barang
4
Kangsreng
Sulanjana




Previous
Next Post »
Thanks for your comment