Aan Darwati – Harewos Bojong (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Harewos Bojong (Lirik Lagu) 


Sisi gunung pileumburan. Lebah pasir pani’isan.
Tanjakan jalan satapak. Dilamping leuweung mayakpak.
Hanjuang siang keur midang. Harendong jadi di leuweung.
Ngan aya harewos bojong. Miasih kanu saurang 2x.

Duh ka asih abdi. Mo kaudag kulamunan.
Na atuh beut luas teuing. Nganteup jiga bibilasan
Welas teu aya Hartina. Miasih ukur lamunan.
Manteng nyiptakeun lamunan. Miasih manggih kapeurih.

Kasawang deui lalakon anu kamari.
Mo ilang tujuan dina sagala lamunan.
Kasawang deui lalakon anu kamari.
Mo ilang tujuan dina sagala lamunan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Sajuta Asih
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati
Rebab : Suwarta.
Kendang : Koko Wahyudin.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Sajuta Asih
Randa Kolot
2
Kembang Babadotan
Na Tanjakan
3
Salak Masir
Suwung
4
Pacogregan
Harewos Bojong.
5
Rambut Manis




Comments