Aan Darwati – Kabeuli Hate (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Kabeuli Hate (Lirik Lagu) 


Mun pareng menang ondangan. Disampakeun ku hiburan.
Kantong kosong rek nginjeuman. Sanajan indit nyorangan.
Kabeuli Hate.
Hiburan na kiliningan. Resep ngibing jaipongan.
Diparengkeun menang hayang. Sugan ngajadi pasangan.
Kabeuli Hate.

Nu ngibing mojang lalenjang. Estuning matak kagembang.
Ku naon beut sungkan mulang. Kabandang ku tepak kendang.
Kabeuli Hate.
Nu ngawih sinden juara. Alus rupa hade sora.
Estuning taya kuciwa. Ninggang kana wirahmana.
Kabeuli Hate.

Komo mun pareng lisan mah. Bareng jeung imut saliwat.
Pajarkeun matak tibeulat. Horeng tresna neundeun duriat.
Kabeuli Hate.
Hiburan mun pareng rame. Sok heunteu ngarasa cape.
Sapeuting najan teu sare. Malah asa dipepende.
Kabeuli Hate.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Pulang Anting.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati.
Juru Rebab : Mang Eutik.
Juru Kengdang : Mang Tosin.
Tata Gending : M. Suarna.
Wiyaga : Edi / Warim / Udin CS.
Pirigan Gamelan : Panineungan Group.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Pulang Anting
Gupay Kameulang
2
Kabeuli Hate
Teu Burung Laksana
3
Hayang Pilihan Sorangan
Kulu – Kulu Barang
4
Kangsreng
Sulanjana




Comments