Aan Darwati – Kanya’ah Indung Tere (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Kanya’ah Indung Tere (Lirik Lagu) 


Ka saha ibu balaka. Ngeudalkeun pangeusi raga.
Duh … Yen asih ibu teh wening. Lir herang talaga leutik.
Niat suci bersih ati. Mikanya’ah ka Ujang rejeng ka Nyai.

Hanjakal aya pangucap. Matak raca meulah baya.
Aya basa indung tere. Teu cara indung sajati.
Aduh …Nyeuri perih nyeuit ati.
Ibu teh kudu kumaha 2x. Kumaha atuh.

Anaking ulah cangcaya. Kanya’ah Ibu ka hideup.
Teu bina nya’ah ka Apa. Duh … Moal robah ku fitenah.
Moal udar ku karinah. Lebar dada tanwangeuna.
Moal alang kumapalang. Mikanya’ah mikadeudeuh ka Ujang rejeng ka nyai.

Keterangan Album :
Genre : Kacapi Suling.
Album : Sangkuriang.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati
Pirigan Gamelan : Panineungan Group / Kacapi Rineka Gaya.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Kingkilaban
Taman Priangan
2
Bangbara
Girimis Kasorenakeun
3
Kanya’ah Indung Tere
Karang Nunggal
4
Mulang Ka Sarakan
Pahlawan Ilang Laratan


Previous
Next Post »
Thanks for your comment