Aan Darwati – Kuda Lumping (Lirik Lagu)


Aan Darwati –  Kuda Lumping (Lirik Lagu) 


Kuda lumping …. alah ieung dikusiran.
Diigelan …. ku anu tumpak na.
Matak geuring lamun weleh dipikiran.
Kagegelan ti abdi geuning dunungan.
Teu aya pisan tapak na.

Hayang teuing mipit buah saliara.
Diwadahan kana kantong ditalikeun.
Sanes abdi nampik panglamar salira.
Bongan bohong pasini anu kapungkur.
Ku naon teu dijadikeun.

Meungpeung berang hayu ka jalan katapang.
Meser pisin kintunan anu ka tonggoh.
Saupamina urang pareng patepang.
Hapunten mah kieu soteh ararisin.
Da bongan urut kabogoh.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Tukang Pijet.
Sinden : Aan Darwati.
Wira Swara : Iin Subarjah.
Pimpinan : Udin Lesmana
Pirigan Gamelan : Sekar Wangi.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Tukang Pijet
Kembang Keretas
2
Dahlia Bungur
Penganten Baru
3
Kuda Lumping
Kangsreng
4
Renggong Sanga
Nagin
5
Bendrong Petit
Kulu – Kulu Gancang
6

Talatah Modern


Comments