Aan Darwati – Kulu Kulu Barang (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Kulu Kulu Barang (Lirik Lagu) 


Bangbara potong jangjang na. Hibeur na mah kukurilingan.
Kira – kira moal mulya. Ulah sok pegat elingan.
Beunying mana 2x. Beunying nu nyodor ka jalan.
Mending mana 2x. Mending nu bela ka badan.

Kuma suling kikinciran. Babasaran jeung areuyna.
Kuma kuring pipikiran. Panasaran ka anjeun na.
Ciung wanara ti gunung. Lungsur tina patapaan.
Pamugi keursa ngamaklum. Samudaya kalepatan.

Subuh 2x geus balebat. Hayam reang kongkorongok.
Geus puguh mah abdi tibeulat. Hayang diteang dilongok.
Sae abdi dijangjangan. Nganggona mah dikakiwakeun.
Sae abdi ngarencangan. Mung ulah disapirakeun.

Kamana nya nyiar payung. Sakieu panas poe na.
Kamana nya menta tulung. Sakieu panas hate na.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Pulang Anting.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati.
Juru Rebab : Mang Eutik.
Juru Kengdang : Mang Tosin.
Tata Gending : M. Suarna.
Wiyaga : Edi / Warim / Udin CS.
Pirigan Gamelan : Panineungan Group.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Pulang Anting
Gupay Kameulang
2
Kabeuli Hate
Teu Burung Laksana
3
Hayang Pilihan Sorangan
Kulu – Kulu Barang
4
Kangsreng
Sulanjana




Previous
Next Post »
Thanks for your comment