Aan Darwati – Leungiteun Alamat (Lirik Lagu)


Aan Darwati –  Leungiteun Alamat (Lirik Lagu) 

Sataun anu kalangkung. Harita riung mungpulung.
Ayeuna lawas teu tepung. Ngileus badis anu pundung.
Naha dimana ayana. Lebeng heunteu aya beja.
Inggis panggih jeung tunggara. Sumawon pegat asih na.

Sanajan dipikameumeut. Luput heunteu daek deukeut.
Ngan ukur bati gereget. Duriat ngendat teu pegat.
Kamana atuh nyusul na. Heunteu puguh alamat na.
Lamun aya keur ganti na. Aduh meureun sugema.

Lamunan geus tineukanan. Nya hirup moal nyorangan.
Tangtu aya nu marengan. Sugan luyu sauyunan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daweung Katineung.
Sinden : Aan Darwati
Pirigan Gamelan : Suwanda Group.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Mojang Padesan
Leungiteun Alamat
2
Daweung Katineung
Punten Neng
3
Ari Sugan Teh
Sagagang Kembang
4
Solontongan
Angle


Comments