Aan Darwati – Mojang Padesan (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Mojang Padesan (Lirik Lagu) 


Saha itu nu ngalangkung. Estu surup kana tangtung.
Keur manis … Ditiung cindung.
Beut matak kaduyung. Lamun sering tepung

Horeng nyi mojang padesan. Bade angkat ka ondangan.
Dangdos asli kasunda’an.
Mojang tipadesan. Bentang na ti priangan.

Mojang kota … Mojang desa. Nu kiwari tos sarua.
Nyi mojang jaman ayeuna. Ngudag kamajuan baheula.

Kumaha Mojang Di kota. Eta ngalaksanakeun PKK.
Kumaha Mojang Di desa. Binangkit taya bedana.
Dibidang pangwangunan. Eta jadi juru panerangan.
Estu teu aing – aingan. Para mojang ti padesan.

Antara kota jeung desa. Kiwari mah taya bedana.
Rata rampak pangwangunan. Sakuliah Indonesia.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daweung Katineung.
Sinden : Aan Darwati
Pirigan Gamelan : Suwanda Group.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Mojang Padesan
Leungiteun Alamat
2
Daweung Katineung
Punten Neng
3
Ari Sugan Teh
Sagagang Kembang
4
Solontongan
Angle


Comments