Aan Darwati – Mulang Ka Sarakan (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Mulang Ka Sarakan (Lirik Lagu) 


Di lembur pacul geus mintul. Munding geus ngadagoan.
Pakarangan geus lukutan. Iraha rek dilongokan.
Di kota urang ngumbara. Teu pareng panggih jeung bagja.
Usaha sapoe beak. Bati na ngan reuay anak.

Di desa alam kiwari. Sagala rupa ge mahi.
Geus teu beda jeung di kota. Hiburan sagala aya.
Hayu – hayu batur. Urang mulang ka sarakan.
Hayu – hayu batur. Urang bantu pangwangunan.

Keterangan Album :
Genre : Kacapi Suling.
Album : Sangkuriang.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati
Pirigan Gamelan : Panineungan Group / Kacapi Rineka Gaya.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Kingkilaban
Taman Priangan
2
Bangbara
Girimis Kasorenakeun
3
Kanya’ah Indung Tere
Karang Nunggal
4
Mulang Ka Sarakan
Pahlawan Ilang Laratan


Previous
Next Post »
Thanks for your comment