Aan Darwati – Na Tanjakan (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Na Tanjakan (Lirik Lagu) 


Na tanjakan bungsu …  carita urang dua’an. Nyawang lembur Imahna ancal – ancalan
Ngahiliwir angin leutik mepes kesang. Tutunggulan sora lisung panineungan.
Na tanjakan ieuh …  hate teh sok tutunggulan. Nu ka sawang kuring lempang lalaunan.
Ngarongheap kuring teh ambon sorangan. Moal obah rek jongjon nyebrang lautan.

Ukur impian tampa kanyataan. Paninengan urang dua’an.
Ukur impian anu geus kasorang. Jalir jangji nganyeunyeuri.

Na tanjakan bungsu …  Hate teh sok tutunggulan. Nu ka sawang kuring lempang lalaunan.
Ngarongheap kuring teh ambon sorangan. Moal obah rek jongjon nyebrang lautan.
Na tanjakan Ayeuna kuring nyorangan. Urang lembur kacipta nu ngagupayan.
Angin asih ngaharewos panungtungan. Ngabejaan maneh na mentas harepan.

Ukur impian tampa kanyataan. Paninengan urang dua’an.
Ukur impian anu geus kasorang. Jalir jangji nganyeunyeuri. 

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Sajuta Asih
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati
Rebab : Suwarta.
Kendang : Koko Wahyudin.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Sajuta Asih
Randa Kolot
2
Kembang Babadotan
Na Tanjakan
3
Salak Masir
Suwung
4
Pacogregan
Harewos Bojong.
5
Rambut Manis




Comments