Aan Darwati – Nembongan Deui (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Nembongan Deui (Lirik Lagu) 


Naha hate beut ngageter. Waktu kuring tepung deui.
Padahal sora kacapi. Leuwih manis tur nastiti.
Naha dumeh tepung teuteup. Diuk na pahareup – hareup.
Lalakon alam katukang. Nembongan timbul kakelar.

Padahal lawas geus la’as. Tutunggul luhur paesan.
Tapak raheut tacan lita. Piraku nambahan deui.
Kuring jangji dina ati. Tepikeun kanu kataji.
Anjeun diciptakeun gusti. lain jodona ka abdi.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Tawis Soca.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati.
Kendang : Koko wahyudin.
Rebab : Warta Suwarta.
Wira Swara / Alok : Iin Subarjah dan Dadi rosadi.
Penata Gending : Atjep Subarna.
Pimpinan : Takrim dan Djai.
Pirigan Gamelan : Rineka Swara.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Tawis soca
Lara Lara – Karang Nunggal
2
Nembongan Deui
Kabulusan
3
Putri Argapura
Kabandang Ku Mojang
4
Anyar Papanggih
Leuleupeutan



Comments