Aan Darwati – Pahlawan Ilang Laratan (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Pahlawan Ilang Laratan (Lirik Lagu) 


Sepi  jempling sisi lamping. Dina cadas nu lungkawing.
Batu belah lalawatan. Karimbunan dangdaunan.
Didinya ayana bugang. Sabada rengse nu perang.

Tulang nyangsang dina dahan. Sesa raga arucutan.
Tangkorek diranggeum areuy. Dihandap na taneuh beu’eus.
Nyangsaya raga nyorangan. Teu aya nu nyengceurikan.
Teu aya nu ngarawatan. Teu aya nu ngalongokan.

Teu terang saha ngaran na. Teu terang naon pangkat na.
Teu aya laratanana. Teu aya catetanana.
Kiwari sanggeus merdeka. Mun urang ngelak bendera.
Naha ingeut ka maneh na. Nu kungsi nyebakeun nyawa.

Keterangan Album :
Genre : Kacapi Suling.
Album : Sangkuriang.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati
Pirigan Gamelan : Panineungan Group / Kacapi Rineka Gaya.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Kingkilaban
Taman Priangan
2
Bangbara
Girimis Kasorenakeun
3
Kanya’ah Indung Tere
Karang Nunggal
4
Mulang Ka Sarakan
Pahlawan Ilang Laratan


Previous
Next Post »
Thanks for your comment