Aan Darwati – Sagagang Kembang (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Sagagang Kembang  (Lirik Lagu) 


Sagagang kembang …. Nu payus siap dipajang.
kembang asih panineungan … Nu jadi kenangan.
Dipelak dina mumunggang. Disiram ku cai hujan.
Disimbutan ku halimun. Taya peuting taya beurang.

Nu manteung dina lamunan. Kabayang dina ciptaan.
Kembang asih panineungan. Nu lawas jadi impian.
Maneh na kungsi nyarita. Ngedalkeun eusi hate na.
Sumeja arek bebela. Satia salalawasna.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daweung Katineung.
Sinden : Aan Darwati
Pirigan Gamelan : Suwanda Group.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Mojang Padesan
Leungiteun Alamat
2
Daweung Katineung
Punten Neng
3
Ari Sugan Teh
Sagagang Kembang
4
Solontongan
Angle


Previous
Next Post »
Thanks for your comment