Aan Darwati – Salak Masir (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Salak Masir (Lirik Lagu) 


Salak bogor geus kasohor. Leugit karandel eusi na.
Najan belah moal keuseut. Salak abdi ema … anu orisinil
Najan sohor mo kabongroy. Najan leugit mo kataji.
Abdi cobi rek ngasa’an. Eta salak anu calawak heula.

Rek dijinjing mo isin. Rek dikelek mo hese.
Rek dibawa mo riba. Salak masir.
Mun diambung melenghir. Mun lalendang pek baheum.
Moal rugi nu meuli. Deudeuieun.

Salak masir paling raos anu belah.
Mun didahar kade siki na kabawa.
Matak naon lamun siki na di dahar neng.
Eta siki salak teu kenging asup ka dapur.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Sajuta Asih
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati
Rebab : Suwarta.
Kendang : Koko Wahyudin.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Sajuta Asih
Randa Kolot
2
Kembang Babadotan
Na Tanjakan
3
Salak Masir
Suwung
4
Pacogregan
Harewos Bojong.
5
Rambut Manis




Previous
Next Post »
Thanks for your comment