Aan Darwati – Sulanjana (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Sulanjana (Lirik Lagu) 


Sari kaya kembang laja. Kembang bonteng di astana.
Nyangsara badan tunggara. Nu awon kieu rasana.
Malela dianggo pala. Dianggo pake wijayanti.
Rek bela ulah kapalang. Urang silih beuli ati.

Sae abdi dijangjangan. Nganggona dikakiwakeun.
Sae abdi ngarencangan. Mung ulah disapirakeun.
Beureum2x udag hideung. Tangkal na areuy - areuyan.
Beuki heubeul beuki nineung. Lawas - lawas da kaedanan.


Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Pulang Anting.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati.
Juru Rebab : Mang Eutik.
Juru Kengdang : Mang Tosin.
Tata Gending : M. Suarna.
Wiyaga : Edi / Warim / Udin CS.
Pirigan Gamelan : Panineungan Group.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Pulang Anting
Gupay Kameulang
2
Kabeuli Hate
Teu Burung Laksana
3
Hayang Pilihan Sorangan
Kulu – Kulu Barang
4
Kangsreng
Sulanjana




Previous
Next Post »
Thanks for your comment