Aan Darwati – Suwung (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Suwung (Lirik Lagu) 


Dinten ieu abdi bagja. Rek tepang sareng bebene.
Ngahaja abdi mapagkeun. Nunggu anu dipitineung.
Kareta ngaguruh datang. Tinggal hate ngajangjawing.
Heunteu puguh rarasaan. Nu baris enggal patepang.

Panumpang kabeh tarurun. Tapi beut maneh na suwung
Nu dipapag heunteu datang. Hate kuring ngalongkewang.
Kuring ngageubeug sorangan. Nu ditunggu heunteu datang.
Hate kuring jejeritan. Kapaksa mulang sorangan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Sajuta Asih
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati
Rebab : Suwarta.
Kendang : Koko Wahyudin.
Pirigan Gamelan : Group Rineka Gaya.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Sajuta Asih
Randa Kolot
2
Kembang Babadotan
Na Tanjakan
3
Salak Masir
Suwung
4
Pacogregan
Harewos Bojong.
5
Rambut Manis




Previous
Next Post »
Thanks for your comment