Aan Darwati – Teu Burung Laksana (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Teu Burung Laksana (Lirik Lagu) 


Sok bingung mikiranana. Nganteup teu cara biasa.
Anu sakitu geugeut na. Ayeuna leungit asih na.
Siga nu aya pangaruh. Bulang – baleng teu pupuguh.
Kawas nu geus heunteu wawuh. Rejeng boga rasa angkuh.

Acan ge jadi panutan. Eunggeus mere kanyeurian.
Nyingkahan tanpa alesan. Jiga nu putus hareupan.

Patepung deui munggaran. Poe ieu panuntungan.
Mun rek jadi sing nya’an. Pangaruh batur singkiran.
Pan urang maksud rarabi. Atuh ulah udar jangji.
Mun bener hayang ngahiji. Kade masing tahan hiji.

Ayeuna geus padu hawuk. Pangaruh batur kabendung.
Mun daek entong kaduhung. Hayu atuh urang nyambung.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Pulang Anting.
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati.
Juru Rebab : Mang Eutik.
Juru Kengdang : Mang Tosin.
Tata Gending : M. Suarna.
Wiyaga : Edi / Warim / Udin CS.
Pirigan Gamelan : Panineungan Group.
Pimpinan : A. Chalim.
Produksi : Panineungan Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Pulang Anting
Gupay Kameulang
2
Kabeuli Hate
Teu Burung Laksana
3
Hayang Pilihan Sorangan
Kulu – Kulu Barang
4
Kangsreng
Sulanjana




Comments