Aan Darwati – Tokecang (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Tokecang (Lirik Lagu) 


Kamana ngaitkeun kincir. Ka kaler katojo bulan.
Kamana ngaitkeun pikir. Moal paler ku sabulan.
Cai mulang cai malik. Cikapundung ka banjiran.
Bingung mulang bingung balik. Bararingung pipikiran.

Lain – lain daun awi. Daun haur sisi galeung.
Lain – lain bagja abdi. Ngan ukur bati ngahuleung.

Jeungjing mana 2x. Jeunjing nu nyodor ka jalan.
Mending mana 2x. Mending nu bela ka badan
Rinjing mana 2x. Rinjing nu aya hinisan.
Mending mana 2x. Mending eta nu kumisan.

Sanajan awi hinisan. Percuma taya talina.
Mun daek kanu kumisan. Percuma taya belana.

Hideung deui2x. Hideung cai kolomberan.
Nineung deui 2x. Nineung bati gogoleran.
Lain hideung ku bajuna. Hideung soteh calana na.
Lain nineung ku lucuna. Nineung soteh ku belana.

Daek abdi menta cai. Lamun arek dicangkiran.
Daek abdi mere jangji. Asal kudu dipikiran.

Sae abdi di jam tangan. Nganggona di kakikawakeun.
Sae abdi ngarencangan. Mung ulah disapirakeun.
Kikinciran 2x. Teu nyana obat di beuleum
Dipikiran 2x. Teu nyana nyobat jeung deungeun

Purwakarta sindang kasih. Pasar rebo pasar juma’ah.
Eukeur cinta tambih asih. Ditambah ku mikanya’ah

Walirang dicampur tali. Keur ubar peperepetan.
Patepang neumbe sakali. Tibelat seseredetan.
Pajar maneh rek kahuma. Ka cai ngajinjing kendi.
Pajar maneh rek karunya. Lami – lami nganyeunyeuri.

Hanas peuteuy teu dibeuleum. Pindang teri teu dibeli.
Hanas nu heubeul dipiceun. Nu anyar sok nganyeunyeuri.

Cik atuh pang mayungankeun. Tumpak kuda sela beureum
Cik atuh pang nulungankeun. Dikakaya anak deungeun.
Sae abdi di Jam tangan. Nganggona di kakiwakeun.
Sae abdi ngarencangan. Mung ulah disapirakeun.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album :  Pesta Jaipong Volume 1
Sinden / Juru Kawih : Aan Darwati dan Itoh Masyitoh.
Wira Swara / Alok : Iin Subarjah.
Kendang : Ujang Dayat.
Rebab : Suwarta.
Pirigan Gamelan : Rineka Gaya.
Pimpinan : A Chalim.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Kembang Gadung
Lambeuy Ipis
2
Ambon Sorangan
Tokecang
3

Weungi Munggaran
4

Rumpu Rampa
5

Ulah Kitu Ah



Previous
Next Post »
Thanks for your comment