Aan Darwati – Tunda Talatah (Lirik Lagu)


Aan Darwati – Tunda Talatah (Lirik Lagu) 


Teu weleh jadi lamunan. Mikiran calon panutan.
Geus lawas heunteu nembongan. Siga nu putus harepan.
Mun maksud arek eunggeusan. Moal teuing ngahalangan.
Ngan kudu aya putusan. Pegat ge teu panasaran.

Mang darya pang nepangankeun. Sakantenan carioskeun.
Arek tulus atuh sukur. Lamun moal rek ka batur.
Najan heunteu ka maneh na. Da aya eukeur gantina.
Sakira euweuh jawab na. Mending mah Darya nu aya.

Ngan ulah kitu nya lampah. Da mun geus euweuh kanya’ah.
Nyarita anu merenah. Ulah ku tunda talatah.
Moal teuing arek maksa. Da geus kieu galagat na.
Meureunan lain jodo na. Ngan ulah goreng ahir na.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Cika – Cika.
Sinden : Aan Darwati.
Wira Swara / Alok : Darya
Rebab : Eutik Muhtar.
Kendang : Asep Jebrag.
Pirigan Gamelan : Panineungan Group.
Pimpinan : A. Chalim
Produksi : Dian Record. 
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Cika – Cika
Banjar Jumut – Renggong Gancang
2
Sungkan Mulang
Tunda Talatah
3
Gara – Gara Tas Ondangan
Leang - Leang
4
Kadipatenan
Kulu – Kulu Barang


Comments