Home » , , » Adang P – Cadas Pangeran (Lirik Lagu)

Adang P – Cadas Pangeran (Lirik Lagu)

Posted by ERWIN EDWAR


Adang P – Cadas Pangeran (Lirik Lagu) 


Mun seug tumpak kendaraan. Antara Bandung - Sumedang.
Urang bakal ngaliwatan. Jalan nu matak hariwang.
Kawuwuh pungkal pengkol na. Mipir lamping mapay jurang.
Matak aringgis nenjo na. Baluas ninggal leuwang na.

Cadas Pangeran … Baheula hujan cimata.
Didieu pisan … Korban jeung kateuleungeusan.
Cameti geutih … Ngaheumbat lara balangsak.
Ranggeuyan bagja … Carita nyangga pungkas na.

Baheula didieu pisan. Pangeran kornel tatandang.
Ngabela rebuan jiwa. Sajarah geusan nyaksina.

Keterangan Album :
Genre : Calung
Album : Calung Bandung Zebrag.
Sinden / Penyanyi : Detty Kurnia dan Adang P
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Kendang : Suwanda
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Produksi : Jugala Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Calung Bandung
Metik Bonteng
2
Tepang Pakokolot
Leungiteun
3
Cadas Pangeran
Kahudang Deui
4
Duka Nu Saha
Ngaleupatkeun Saha




0 komentar:

Post a Comment

Blog Archive

Total Pageviews