Home » , , , , » Darso dan Neneng Yetty Syarifah – Kawajiban (Lirik Lagu)

Darso dan Neneng Yetty Syarifah – Kawajiban (Lirik Lagu)

Posted by ERWIN EDWAR


Darso dan Neneng Yetty Syarifah – Kawajiban (Lirik Lagu) 


Ka salaki neneng boga kawajiban. Kudu langgeung miasih sarta miheman.
Ciri istri nu nya’ah lahir jeung batin. Salilana ngijinan salaki ulin.
Akang oge sami gaduh kawajiban. Kedah bageur ulah osok ngabenduan.
Tawis nya’ah akang kanu janten bojo. Kedah sering masihan artos panyombo.

Ciri nya’ah salaki ka pamajikan. Taya lian kujalan mindeng ngeukeupan.
Neneng ulah sok jejebris. Supaya urang harmonis.
Neneng oge ciri bogoh ka salira. Unggal dinten ulah hilap barang penta.
Ngarah langkung bogoh pisan. Neneng menta baju anyar.
Keterangan Album :
Genre : Calung Tarompet
Album : Bondon
Sinden / Penyanyi : Darso / Hendarso dan Neneng Yetty Syarifah
Pimpinan dan Arransemen : Uko Hendarto.
Dewa tarompet : Muchtar D.S.
Pirigan Gamelan : Calung Tarompet Darso Group
Produksi : Irama Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Nongtot Jodo
Teu Langkung Nu di Bendo
2
Bondon
Tong Sok Nyelok
3
Kawajiban
Pati Lalaki
4
Mipir Gawir
Jawara



0 komentar:

Post a Comment

Blog Archive

Total Pageviews