Home » , , , » Detty Kurnia – Dilak Rindat (Lirik Lagu)

Detty Kurnia – Dilak Rindat (Lirik Lagu)

Posted by ERWIN EDWAR


Detty Kurnia – Dilak Rindat (Lirik Lagu) 


Dilak rindat jeung kiceup sora salira. Kecap iraha nu pinuh sariak rasa.
Diri surti miharep galeuh katresna. Mung hanjakal moal tiasa laksana.  
Tresna ati jeung mustika jiwa raga. Diri keur midua nu acan ambah ampar na.
Nu mo bisa dipasi pikeun salira. Nu mo bisa di bagi kajeun jeung saha.

Deudeuh teuing nguping carios salira. Nu bade ngantos sanaos dugi kamana
Panunuhun mending urang pada setra. Diantos ge mo gelar najan dipaksa.
Tepung riung gumulung kawas bihari. Bari teu miharep rasa ti dasaring ati.
Galeuh maneuh katresna pageuh mideudeuh. Nangtung bina dua tatapan ka maneuh.

Keterangan Album :
Genre : Calung
Album : Asyiik
Sinden / Penyanyi : Detty Kurnia dan Adang P
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Produksi : Jugala Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Slebor Jengkol
Pangandaran
2
Budak Angon
Dilak Rindat
3
Slebor Jengkol
Mangsa Nu Lawas
4
Kagagas
Bahrowi




0 komentar:

Post a Comment

Blog Archive

Total Pageviews