Detty Kurnia – Duka Nu Saha (Lirik Lagu)


Detty Kurnia – Duka Nu Saha (Lirik Lagu) 


Waktos salira nyusruk nyu’uh na lahunan. Dumareda ngaguar katunggaraan.
Waktos salira nyarios ju’uh cisoca. Pegat – pegat ngedalkeun duka carita.
Dina duka aya imut katingtriman. Rasa giak mibanda ku katresna’an.
Dina inghak aya dilak kapasrahan. Boro anteung mideudeuh ku kaikhlasan.

Waktos urang dilamping padudua’an. Nu di saksi ku layung koneng nya’angan.
Aya siak na peunteu pias dadakan. Waktos hilap nyebat deudeuh kanu lian.
Diri surti salira teu tingtrim ati. Marojengja da seu’eur teuing pilihan.
Aya geter alon ti dasaring rasa. Pami kitu salira duka nu saha.

Keterangan Album :
Genre : Calung
Album : Calung Bandung Zebrag.
Sinden / Penyanyi : Detty Kurnia dan Adang P
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Kendang : Suwanda
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Produksi : Jugala Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Calung Bandung
Metik Bonteng
2
Tepang Pakokolot
Leungiteun
3
Cadas Pangeran
Kahudang Deui
4
Duka Nu Saha
Ngaleupatkeun Saha



Comments