Euis Komariah – Bajing Luncat (Lirik Lagu)


Euis Komariah – Bajing Luncat (Lirik Lagu) 

Bajing luncat … Bajing luncat ka astana …  Aduh.
Abdi leupat narosan teu ti anggalna.
Bajing luncat … Bajing luncat ka astana …  Aduh.
Abdi leupat narosan teu ti anggalna.

Ku teu sangka salira beut luas ikhlas .
Teu hawatos kanu tos Sawaktos ngantos.
Api – api teu emut kana pasini.
Pasini pakait ati. … euleuh pakait ati.

Bajing luncat … Bajing luncat ka astana …  Aduh.
Abdi leupat narosan teu ti anggalna.
Bajing luncat … Bajing luncat ka astana …  Aduh.
Abdi leupat narosan teu ti anggalna.

Tadinamah sugan teh dulang tinande.
Nu dipicangcam jamutrut ngajak kabingung.
Padahal mah tos cakeut rek direndengkeun.
Moal lipur ku sataun … aduh nandanganana.  

Bajing luncat … Bajing luncat ka astana …  Aduh.
Abdi leupat narosan teu ti anggalna.
Bajing luncat … Bajing luncat ka astana …  Aduh.
Abdi leupat narosan teu ti anggalna.

Keterangan Album :
Genre : Ketuk Tilu Jaipongan
Album : Bajing Luncat.
Sinden : Euis Komariah.
Juru Alok : Samin Batu.
Kendang : Suwanda.
Pirigan Gamelan : Dewi Pramanik.
Produksi : Jugala Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Bajing Luncat
Nyungsi Pasini
2
Kapelet Nyi Ronggeng
Pasini Dina impian
3
Ucing – Ucingan
Leungiteun Kakasih
4
Lara - Lara
Rancag




Comments