Euis Komariah – Leungiteun Kakasih (Lirik Lagu)


Euis Komariah – Leungiteun Kakasih (Lirik Lagu) 


Mindeng ngahurung balung. Pikir heunteu kendat muyung.
Cicing dina bangbarung. Ngahaleuang lagu Liwung.
Nganteung dina lamunan. Nyungsi asih geus leungiteun.
Harita geus dipiceun. Teu nyana direbut deungeun.

Kiwari keur  nganti - nganti. Malati nu ka piati.
Laras wiwit Endah sari. Kamana neang keur  ganti
Mun pareng nanya ka bulan. Sok kalah ngalelewa’an.
Naha anjeun teu nulungan. Aduh ku harianeun.

Jauh kasintung kalapa. Ngan karimah jalan na … ieung.
Ka saha kuring nya nanya. Nepikeun duh .. ka carita.

Keterangan Album :
Genre : Ketuk Tilu Jaipongan
Album : Bajing Luncat.
Sinden : Euis Komariah.
Juru Alok : Samin Batu.
Kendang : Suwanda.
Pirigan Gamelan : Dewi Pramanik.
Produksi : Jugala Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Bajing Luncat
Nyungsi Pasini
2
Kapelet Nyi Ronggeng
Pasini Dina impian
3
Ucing – Ucingan
Leungiteun Kakasih
4
Lara - Lara
Rancag




Comments