Euis Komariah – Rancag (Lirik Lagu)


Euis Komariah – Rancag (Lirik Lagu) 


Daek soteh 2x ka sayati narah jalan ka Soreang.
Daek soteh mung ka gusti. Kanu sanes mah teu hayang.
Kukupu 2x pinuh ku lampu. Ari mumu da hideung deui.
Agan mugi ulah kitu. Ulah nganyeunyeri abdi.

Cat mancat mah geuning ka bale pulang. Ngait mayang ka Sukarembing.
Tobat sanes heunteu hayang. Ngait pikir ti pandeuri.
Pileuleuyan nuar cau. Kabawa jeung kararas na.
Pileuleuyan mun pajauh. Ditinggalkeun wawa’as na.  

Buleung deui 2x ayakan dikapipirkeun.
Huleung deui 2x. mikiran bebene deungeun.
Hanggasa buah hanggasa. Kararas ditinggal eurih
Nalangsa bati nalangsa. Ari ras jeung sedih perih.

Wayang mah piraku wayang. Wayang na dikaparakeun.
Hayang mah diaku hayang. Geuning Datang ge disapirakeun.
Keterangan Album :
Genre : Ketuk Tilu Jaipongan
Album : Bajing Luncat.
Sinden : Euis Komariah.
Juru Alok : Samin Batu.
Kendang : Suwanda.
Pirigan Gamelan : Dewi Pramanik.
Produksi : Jugala Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Bajing Luncat
Nyungsi Pasini
2
Kapelet Nyi Ronggeng
Pasini Dina impian
3
Ucing – Ucingan
Leungiteun Kakasih
4
Lara - Lara
Rancag




Previous
Next Post »
Thanks for your comment