Euis Komariah – Seunggah (Lirik Lagu)


Euis Komariah – Seunggah (Lirik Lagu) 

Seunggah … Seunggah mun kedah papisah.
Da puguh kiat duriat. Nu ngembat teu pegat – pegat.
Lir ibarat ngalindur nahun. Heunteu puguh nu di bantun.
Kitu lepat kieu lepat. Jiga nu pegat teu sapat.
Saurna bade satia. Ngajagi kamudi cinta.
Naha geuning kembang wera. Pabentar salalamina.
Hujan … Ngan hujan cisoca. Dareda tembang tunggara.
Haleuang sora nu peura..  Najan peura tapi cinta. 

Keterangan Album :
Album : Jamparing Langit.
Genre : Degung.
Sinden : Euis Komariah.
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Produksi : Jugala Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Jamparing Langit
Tepis Wiring
2
Seunggah
Geter Panineungan
3
Jalir Jangji
Kiceup Bentang
4

Lengka – Lengko (Instrumental)



Comments