Home » , , » Idjah Hadidjah – Bayu Bayu (Lirik Lagu)

Idjah Hadidjah – Bayu Bayu (Lirik Lagu)

Posted by ERWIN EDWAR


Idjah Hadidjah – Bayu Bayu (Lirik Lagu) 


Bangbayang dijero korang. Dibeuli dua salawe.
Kahayang samar kasorang. Bati nyeuri hate wae.
Kamana jalan cibulu. Mun nanjak ka cimandiri.
Ka saha abdi nyalu’uh. Mun mendak tunggara diri.

Saleuheung ka suka parkir. Jalan na ka sindang laya.
Saleuheung lamun sapikir. Kumaha lamun sulaya.
Diparigi seu’eur kangkung. Dicandak ka parapatan.
Pamugi keursa ngamaklum. Samudaya kaleupatan.

Kai mala cikapundung. Campeudak ditaluaran.
Kasaha abdi nyalindung. Mun mendak kanyeunyeurian.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Waleran Salira.
Sinden / Juru Kawih : Idjah Hadidjah
Juru Alok / Wira Swara : Mang Samin Batu
Kendang : Suwanda.
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Tarian : Ringkang Gumiwang
Produksi : Jugala Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Waleran Salira
Kabaya Bandung
2
Mega Sutra
Bajidor Sohor
3
Teuteup Nu Geugeut
Kapelet
4
Bayu - Bayu
Kulu Kulu BEM – Kulu Kulu Gancang




0 komentar:

Post a Comment

Blog Archive

Total Pageviews