Idjah Hadidjah – Harewos Hate (Lirik Lagu)


Idjah Hadidjah – Harewos Hate (Lirik Lagu) 


Harewos Hate … mawa kareup kabagjaan. Arek diteang sugan bae tineukanan.
Najan can terang. Rek mapay – mapay laratan.
Dina impleungan kabayang anjeun gugupay.
Gerentes hate …. Nu pinuh ka panasaran.
Geus hayang tepung. Asa nyungsung na jajantung.

Mun peureum kadeuleu. Mun beunta asa aya.
Lieuk deui 2x. Beuheung asa sosonggetan.
Ngantosan panutan nu teu acan patepang.
Mun patepang bagja na lain lumayan.

Harewos hate nu geus nganteng na lamunan. Duh jungjunan iraha urang.
Asih kuring pikeun anjeun. Moal dikasasahakeun.
Seja ngantosan … ka anjeun seja ngantosan.
Harewos hate nu napelkeun rasa katresna,

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Napsu.
Sinden / Juru Kawih : Idjah Hadidjah.
Kendang : Namin.
Wira Swara : Dadi leor.
Pirigan Gamelan : Juhara Group.
Produksi : JHR Group.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Napsu
Di Taman Endah
2
Peugat Kasono
Padagang Leutik
3
Harewos Hate
Sari Kencana
4
Leungiteun Kakasih
Sumber Sari


Comments