Idjah Hadidjah – Impleungan (Lirik Lagu)


Idjah Hadidjah – Impleungan (Lirik Lagu) 


Kuring tepung geuning.. dipengkolan. Jeung maneh na nu jadi impleungan.
Maksud hayang bisa babarengan. Anu nganteung na rasa ciptaan.
Lamun peuting geuning … sok ka impi. Basa tepung na poe kamari
Moal lali malah kapiati. Kembang endah sugan tepung deui.

Pareng wanci tunggang gunung. Kuring neuteup cahya layung.
Sugan the anjeun ngurunyung. Pa’amprok patepung lawung.
Moal sungkan bibilasan. Maksud hate tinekanan.
Impleungan kabiruyungan. Ulah ukur na impian.

Kembang endah jungjunan nu diantosan. Nyata anjeun nu jadi impleungan.

Keterangan Album :
Genre : Degung
Album : Gelenyeh.
Sinden / Juru Kawih : Idjah Hadidjah
Kendang : Bao Sanjaya.
Penata Gending : Abdul Syukur.
Produksi : JHR Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Gelenyeh
Colenak
2
Hanjakal
Panganti – Nganti
3
Onde – Onde
Siga Maneh na
4
Implengan
Gaya sari


Previous
Next Post »
Thanks for your comment