Idjah Hadidjah – Napsu (Lirik Lagu)


Idjah Hadidjah – Napsu (Lirik Lagu) 


Musuhnu pangtangguhna aya na di diri manusa.
Hese ngalawanana.Iwal ku iman jeung taqwa.
Napsu teu puguh jirim na.  Kudu kumaha ngaturna.
Manusa ukur usaha. Makqul na ku pangeran gusti

Aya napsu anu hade. Anu mawa kabagjaan.
Aya oge napsu goreng. Nu mawa ka jalan sasar.
Contoh napsu anu hade. Kahayang pangpaling badan.
Ngabantu kalawan rela. Kanu Keur dibutuhkan.
Napsu anu goring mah. Napsu pangajakna setan.
Nuduhkeun ka jalan sasar.   Jalan nu sasar.

Kade kudu ati – ati. Manusa di alam dunya.
Kudu nya’ah kana diri. Di dunya urang ngumbara.
Lamun rek ngagugu napsu. Diri Bakal cilaka.
Napsu nu matak kaduhung. Badan anu matak kateumpuhan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Napsu.
Sinden / Juru Kawih : Idjah Hadidjah.
Kendang : Namin.
Wira Swara : Dadi leor.
Pirigan Gamelan : Juhara Group.
Produksi : JHR Group.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Napsu
Di Taman Endah
2
Peugat Kasono
Padagang Leutik
3
Harewos Hate
Sari Kencana
4
Leungiteun Kakasih
Sumber Sari


Previous
Next Post »
Thanks for your comment