Idjah Hadidjah – Padagang Leutik (Lirik Lagu)


Idjah Hadidjah – Padagang Leutik (Lirik Lagu) 


Nasib na padagang leungit. Tarawekal bibilintik.
Najan hasil na saeutik heunteu aya reuik - reuik .
Malah anu rik rik geumi. Bisa ngatur rejeki.
Bejana geus naik haji. Sanajan ukur pandeuri.

Tapi teu sakabeh jalma. Anu maju usaha na
Memang na heunteu sarua. Gumantung kana milik na.

Hirup na sabilulungan. Runtut raut sauyunan.
Teu weleh silih tulungan. Estu
Lamun kaparengan rugi. Sedih na heunteu kaciri.
Ngan bae mun sabalik na bungah na heunteu katara.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Napsu.
Sinden / Juru Kawih : Idjah Hadidjah.
Kendang : Namin.
Wira Swara : Dadi leor.
Pirigan Gamelan : Juhara Group.
Produksi : JHR Group.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Napsu
Di Taman Endah
2
Peugat Kasono
Padagang Leutik
3
Harewos Hate
Sari Kencana
4
Leungiteun Kakasih
Sumber Sari


Previous
Next Post »
Thanks for your comment