Idjah Hadidjah – Siga Manehna (Lirik Lagu)


Idjah Hadidjah – Siga Manehna (Lirik Lagu) 


Nu ngalangkung ngalangkang siga maneh na. Deudeuh … nutur – nutur kaendahan.
Teuteup anjeun nyinaran ka hate kuring. Aduh 2x  .. Sok inggis heunteu laksana.
Geulik suling ka bawa ku angin peuting. Dina peuting anu hening.
Damis nu kungsi ngagaris kana kalbu. Nu ngalangkung rek asih ngumbar birahi.

Aduh2x … Saha eta nu ngalangkung. Lamun pa’amprok abdi the sungkan paturay.
Aduh ieung anjeun puserna kadeudeuh. Nu kacipta teu weleh ngajadi pikir.
Kungsi jangji urang bakal tepung deui.  Basa anjeun ngedalkeun carita endah.
Moal rek rimbitan lamun teu laksana. Nu ngalangkung ngalangkang jiga maneh na.

Keterangan Album :
Genre : Degung
Album : Gelenyeh.
Sinden / Juru Kawih : Idjah Hadidjah
Kendang : Bao Sanjaya.
Penata Gending : Abdul Syukur.
Produksi : JHR Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Gelenyeh
Colenak
2
Hanjakal
Panganti – Nganti
3
Onde – Onde
Siga Maneh na
4
Implengan
Gaya sari


Previous
Next Post »
Thanks for your comment