Itoh Masyitoh – Bibit Asih (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Bibit Asih (Lirik Lagu) 


Waktos tepung luhur panggung. Padahal ukur salangkung.
Harita teu kantos ngobrol. Margi walurat ku waktos.
Dina jeurit tungtung peuting. Maneh na sok ngawawa’as. (Ngahias ngawawa’as)
Teu kongang nyambat jenengan. Sok inggis hate nogenjang.

Nendeun semu dina emut. Nyimpaykeun rasa kaheman.
Hanjakal tepang sakeudap. Jungjunan tepang sakeudap.
Kawih asih nu sanding. Jajaran rupa kacinta.
Siloka aneka rasa. Ngahaja kanggo salira.

Demi anu saleureusna. Waktos patepang harita.
Pucuk asih renung deui. Ngaligar kembang harepan.
Duka ari salira mah. Panginten heunteu miduli.
Hare – hare teu malire. Ka abdi heunteu miemut

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Naon Margina
Juru Kawih / Sinden : Itoh Masyitoh.
Wira Swara / Alok : Iin Subardjah
Kendang : Koko Wahyudin
Pirigan Gamelan : Rineka Swara.
Pimpinan : Takrim dan Djai
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Margina
Cahaya Sumirat – Banjaran
2
Malati Dina Imut na
Imut Sapasi
3
Bulan Ngeunteung
Layung Kamari
4
Cipanon Ngeumbeung
Bibit Asih


Comments