Itoh Masyitoh – Bulan Ngeunteung (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Bulan Ngeunteung (Lirik Lagu) 


Bulan ngeunteung na kaca jandela. Nyawangkeun (ngawaskeun) ngumbar cimata.
Bulan ngeunteung na kaca tunggara. Nyerangkeun keclak cimata.
Reuyeum – reuyeum .. dunungan. Bulan teh sureum. Kulit langit ririakan.
Napas na di kiceup bentang. Geter asih seseblakan.

Ruhruy deui .. dunung            an. Bulan teh ruhruy. Dina pulas mega kayas.
Nya’angan nu keur kagagas. Datang geugeut na lahunan.
Sumolondo ngarangkul pinuh katresna. Diukir sungging ka’asih.
Diteuteup ngumbar kanya’ah. Bulan bengras keur ngararas.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Naon Margina
Juru Kawih / Sinden : Itoh Masyitoh.
Wira Swara / Alok : Iin Subardjah
Kendang : Koko Wahyudin
Pirigan Gamelan : Rineka Swara.
Pimpinan : Takrim dan Djai
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Margina
Cahaya Sumirat – Banjaran
2
Malati Dina Imut na
Imut Sapasi
3
Bulan Ngeunteung
Layung Kamari
4
Cipanon Ngeumbeung
Bibit Asih


Comments