Itoh Masyitoh – Doraka Ti Kolot (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Doraka Ti Kolot (Lirik Lagu) 

Kieu rasana teu tumut nasehat kolot. Sugan the moal aya akibat na. moal aya akibatna.
Sakola loba bolos. Ngaji loba teu datang.
Unggal poe poya – poya jeung lalaki. Poya poya jeung lalaki.
Sugan the hirup moal aya tungtung na.
Horeng awewe the murah harga na. geuning mah murah hargana.
Mahal soteh ku pangoloan wungkul. Habis manis sepah dibuang 2x.

Kamana nya kedah lunta dunungan. Ku kolot atos diusir.
Batur teu aya nu daek deket. Sabab kuring nya goreng lampah 2x.
Ucap ulama jeung kyia ku kuring dianggap dongeng biasa. Dongeng biasa.
Padahal nasehat nu nyata. Ulama the panerus para nabi.

Duh gusti kumaha abdi tobat. Ku kolot moal dihampura.
Jahanam Bageananana. Mugi gusti maparin rohmat.
Muka lawang muka lawing tobat.
Ngajerik maratan langit… Gusti. Ngoceak maratan mega
Rumaos jalmi doraka 2x. doraka ti indung bapa.
Naraka bageanana 2x.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Ulah dicabak – cabak.
Sinden : Itoh Masyitoh (Si Riweuh)
Juru Kendang : Ujang Bey.
Juru Photo : Jaya Press
Pirigan Gamelan : Karawang Group
Pimpinan : M.A. Dimyati.
Produksi : MTR record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Doraka Ti Kolot
Ulah di cabak – cabak
2
Saha
Mojang Pingitan
3
Nu Katilu
Bosenan
4
Dag dig dug
Meungpeng Sore



Previous
Next Post »
Thanks for your comment