Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Desember Di Payung Biru (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Desember Di Payung Biru (Lirik Lagu) 


Hujan ngacacang diluar. Anteung jiga embung pisah.
Hate nyeuri nyanding gamang. Humandeuar bangun meulang.
Desember mangsana hujan. Diharudum kucilencang.
Desember dipayung biru. Kembang maneuh milar kalbu

Desember Biru kiwari. Pasini heunteu ngajadi.
Desember bulan kameulang. Rek pamit mo deui datang.
Dipirig keutir na ati. Dijajap cipanon ngeumbeung.
Lalakon diahir taun. Ngacacang kabawa miang.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Sinden / Juru Kawih : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Pangjajap carita / Lirik / Rumpaka : Deddy D. Iskandar.
Juru Rebab : Entah Saputra.
Juru Kendang : Wachim Gojrod.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Maneh na
Sinden Katineung
2
Piala Bergilir
Hiji Kalangkang
3
Desember Di payung Biru
Mendung Ditungtun Taun
4
Kembang Soca
Nyorangan
5

Pikeun Anjeun



Comments