Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Hiji Kalangkang (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Hiji Kalangkang (Lirik Lagu) 


Aya asih sumujud dina lahunan. Aya deudeuh nyangharep dina hareupeun.
Mun dirampa ilang sirna duka kamana. Mun diteuteup ngojengkang pikameulangeun.
Mun seug bulan kawasa nya cumarita. Meureun tumanya naha kuring beut nyorangan.
Matak meulang ngacacang ngumbar lamunan. Mikadeudeuh nuturkeun hiji kalangkang.

Mun diteuteup ieu abdi panutan engkang. Sok pirakuna pan urang paheut pasini.
Yap kadieu jungjunan. Pami anjeun turut sami.
Urang teang kalangkang lalakon urang.
Rek disusul sugan pareng kapiboga. Rek diteang sanajan mirip kalangkang.

Panasaran kahayang tacan kahontal. Sok pirakuna salira heunteu kabandang.
Di beh wetan Aya sora mawa beja. Kuring reuwas ka geuing ku sora adan.
Teu karasa mangsana geus wanci pajar. Can tuntas panutan
Sanajan gede kameulang.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Sinden / Juru Kawih : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Pangjajap carita / Lirik / Rumpaka : Deddy D. Iskandar.
Juru Rebab : Entah Saputra.
Juru Kendang : Wachim Gojrod.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Maneh na
Sinden Katineung
2
Piala Bergilir
Hiji Kalangkang
3
Desember Di payung Biru
Mendung Ditungtun Taun
4
Kembang Soca
Nyorangan
5

Pikeun Anjeun



Comments