Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Kembang Soca (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Kembang Soca (Lirik Lagu) 


Nyanggakeun sagagang kembang. Pikeun anjeun buah panon.
Nyanggakeun wiat kameulang nu manis. Pikeun anjeun kembang soca.
Dina waktu kalangkung munggaran carita urang. Munggaran carita urang.
Pihatur anu kasuhun dunungan. Ulah sok midua manah. Ulah sok midua manah

Poe kamari nu pamit Nyaksian lalakon urang.
Asih kamari nu leungit datang deui narembongan. Datang deui narembongan.
Urang kapalang ngalengkah mapay tapak parasaan.
Ieu hate rek sumerah panutan dirajut dina impian.

Hanjakal peuting harita basa lilir Beut kageuing.
Aya panangan ngopepeng ngusapan ku bangun asih. Ngusapan ku bangun asih.
Sanes ngimpi … Sanes riwan. Estu nyata na gigireun.
Rambut diusap disasar. Diteuteup kubangun deudeuh.
Kameulang didi kalapa. Mun leres bade sairing ulah sok geuring midua.
Hujan sareng panas na deudeuh. Coco’oan panon poe.
Melang sareng wa’as na deudeuh ngolembar kasawang bae.

Mun paturay tanpa pamit. Mun paturay tanpa pamit.
Dada ngoceak ngajerit. Mun pisah najan sapoe.
Hate sok ruminjag wae. Hate sok ruminjag wae.
Saharita kuring pasrah jungjunan.
Imut anjeun teteup anjeun.Teundeun dihandeuleum sieum.

Ayeuna kuring nyorangan maneh na teuing dimana.
Kasaha kuring talatah. Neupikeun karingrang manah.
Kalakay murag na ati. Carita peunggas kapeurih.
Lalakon beut jadi panjang. Duka kumaha ahir na.
(Lagu na Panjang Teuing. Jiga Ngadongeng)
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Sinden / Juru Kawih : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Pangjajap carita / Lirik / Rumpaka : Deddy D. Iskandar.
Juru Rebab : Entah Saputra.
Juru Kendang : Wachim Gojrod.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Maneh na
Sinden Katineung
2
Piala Bergilir
Hiji Kalangkang
3
Desember Di payung Biru
Mendung Ditungtun Taun
4
Kembang Soca
Nyorangan
5

Pikeun Anjeun



Previous
Next Post »
Thanks for your comment