Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Manehna (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Manehna (Lirik Lagu) 


Peuting tadi endah pisan. Kuring Digoda lamunan.
Ngolepat jirim manehna. Ngahaleung dangding.
Tahun 80 an. Tahun nu urang dua’an.
Geugeut  kuring jeung manehna. Mipit asih mangsa endah.
Maneh na kembang na soca. Ka maneh na raga pasrah
Dunya milik nu dua’an. Lara urang bagi rata.

Aya takdir ti yang widi. Urang Can aya jodona.
Papisah saheula anan. Sanes waktos tepang deui.
Sa ayeuna kuring gagal. Mikadeudeuh kamaneh na.
Sakeupeul Kameumeut punah. Bari jeung ngeumbeung cisoca.
Mangsa na lamunan miang. Wancina duriat pegat.
Kuring nalangsa nyorangan. Guguling nu dikeukeupan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Sinden / Juru Kawih : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Pangjajap carita / Lirik / Rumpaka : Deddy D. Iskandar.
Juru Rebab : Entah Saputra.
Juru Kendang : Wachim Gojrod.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Maneh na
Sinden Katineung
2
Piala Bergilir
Hiji Kalangkang
3
Desember Di payung Biru
Mendung Ditungtun Taun
4
Kembang Soca
Nyorangan
5

Pikeun Anjeun



Previous
Next Post »
Thanks for your comment