Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Mendung Ditungtun Taun (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh (Imas Masyitoh) – Mendung Ditungtun Taun (Lirik Lagu) 


Sadaya parantos sirna. Sadaya parantos buyar.
Lalakon di ahir taun. Saukur nyungkun katineung.
Cipanon tos la’as deui. Bibit Asih teu ngajadi.
Teu nyana ku lara . Teu sangka kieu ahirna.

Cihujan diahir taun. Saksina jauh manten.
Kekembangan semu alum. Teu simpe ku dipepende.
Carita di ahir taun. Munahan dina kenangan.
Cihujan di ahir taun. Ngajajar anteung nyorangan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Sinden / Juru Kawih : Itoh Masyitoh / Imas Masyitoh.
Pangjajap carita / Lirik / Rumpaka : Deddy D. Iskandar.
Juru Rebab : Entah Saputra.
Juru Kendang : Wachim Gojrod.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Maneh na
Sinden Katineung
2
Piala Bergilir
Hiji Kalangkang
3
Desember Di payung Biru
Mendung Ditungtun Taun
4
Kembang Soca
Nyorangan
5

Pikeun Anjeun



Previous
Next Post »
Thanks for your comment