Itoh Masyitoh – Layung Kamari (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Layung Kamari (Lirik Lagu) 


Duh … aduh ku matak gandrung. Sok emut layung kamari.
Duh … aduh ku matak Liwung. Harita urang pasini.
Anjeun lunta ngantunkeun abdi nu lara. Pasini beut teu ngajadi.
Tapi hate nyeredet asa kapelet. Panutan iraha tepang.

Duh Gandrung … Gandrung ku layung. Sok wa’as ngumbar katineung.
Duh … aduh geuning ayeuna. Abdi teh hirup nyorangan.
Anjeun lunta ngantunkeun abdi nu lara. Pasini beut teu ngajadi.
Tapi hate nyeredet asa kapelet. Panutan iraha tepang.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Naon Margina
Juru Kawih / Sinden : Itoh Masyitoh.
Wira Swara / Alok : Iin Subardjah
Kendang : Koko Wahyudin
Pirigan Gamelan : Rineka Swara.
Pimpinan : Takrim dan Djai
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Margina
Cahaya Sumirat – Banjaran
2
Malati Dina Imut na
Imut Sapasi
3
Bulan Ngeunteung
Layung Kamari
4
Cipanon Ngeumbeung
Bibit Asih


Comments